Головна

Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради (замовник) та Товариство з обмеженою відповідальністю «Інститут територіального планування» (розробник) повідомляють про початок процедури громадських слухань проекту детального плану території в межах вул. Попова, вул. Миру,скверу «Центральний» та парку ім. Федорова в м. Старокостянтинів відповідно до порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555.

Детальний план території в межах вул. Попова, вул. Миру,скверу «Центральний» та парку ім. Федорова в м. Старокостянтинів виконується відповідно до рішення Старокостянтинівської міської ради від 27 червня 2018 року № 10/27/VII «Про розроблення детального плану території в межах вул. Попова, вул. Миру, скверу «Центральний» та парку ім. Федорова».

Детальний план території після затвердження є основним документом, який регламентує розміщення об’єктів містобудування, відведення земельних ділянок, будівництво та благоустрій території, прокладку інженерних мереж, розбудову транспортної інфраструктури.

Виконання детального плану території пов’язано з необхідністю деталізації рішень діючого Генерального плану м. Старокостянтинів, коригування або уточнення окремих його положень, пов’язаних з рішеннями щодо ефективного використання територій міста, уточненням планувальної структури і функціонального призначення територій в межах проектування.

Відповідно до затвердженої містобудівної документації м. Старокостянтинів територія, відповідно до функціонального зонування, поділяється на кілька ділянок різного цільового призначення: рекреаційна зона активного відпочинку, зона громадської забудови, зона транспортної інфраструктури, зона існуючої садибної забудови, зона спеціального призначення.

У проекті надані пропозиції упорядкування території, розвитку транспортної та інженерної інфраструктури, поліпшення навколишнього природного середовища, забезпечення заходів санітарного та епідемічного благополуччя населення, поліпшення благоустрою парку як зони активного відпочинку мешканців міста.

Проектом ДПТ передбачається розміщення монументу К.В.Острозькому, меморіалів місту Кобудь, місту Костянтинову, князів Острозьких, німцям та полякам, розміщення фонтанів, вхідної брами, ротонди для молодят, амфітеатру, майданчиків для дітей різного віку, спортивних площадок, зони ярмарочної торгівлі, тощо. Крім того, передбачається реконструкція зелених насаджень, влаштування тротуарів та пішохідних доріжок, велосипедних доріжок, парковок для автомобілів, клумб.


Експозиція проекту детального плану території в межах вул. Попова, вул. Миру,скверу «Центральний» та парку ім. Федорова в м. Старокостянтинів розміщується в приміщенні Виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (м. Старокостянтинів, вул. Острозького, 41).   Матеріали проекту детального плану території також розміщені на сайті www.starkon.gov.ua та завантажити за посиланням

Процедура розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території триватиме до 2 грудня 2018 року.Пропозиції надаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подавати до виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради: 31100, м. Старокостянтинів. вул. Острозького, 41.

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.