Головна

FB IMG 1712216664333

На початку цього тижня було проведену зустріч дирекції КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД», на чолі з директором Анатолієм ШВЕЦЕМ, з представниками Хмельницької обласної організації Червоного Хреста, а також представником Норвезького Червоного Хреста.

В результаті даної зустрічі було підписано договір згідно якого сформовано спільну бригаду медичних представників центру ПМСД та Червоного Хреста. Мета даного проєкта - виїзди у сільську місцевість для надання якісної медичної допомоги мешканцям сіл, профілактики захворювань та лікування у разі виявлення хвороб.

Працюватиме виїзна бригада згідно затвердженого графіка виїздів, який можна дізнатися за телефоном: 097 957 44 87.

В рамках даної ініціативи мешканці сіл мають змогу прийти на прийом до лікаря, пройти первинний огляд лікарем, отримати консультацію та рекомендації щодо подальшого лікування. Важливим є те, що пацієнти, які пройшли огляд та мають проблеми зі здоров’ям можуть скористатися можливістю та отримати необхідні лікарські засоби, за умови, що такі є в наявності. Донором даного проєкту стала Норвезька організація Червоного Хреста, яка надає Хмельницькій обласній організації Червоного Хреста в рамках допомоги медикаменти та вироби медичного призначення. Також нагадаю, що лікарі ЦПМСД активно працюють за програмою Доступні ліки та виписують рецепти для отримання ліків безкоштовно або з невеликою доплатою за національним переліком. Ліки за даною програмою можуть отримати хворі з серцево-судинними захворюваннями, які мають діагноз бронхіальна астма та цукровий діабет та хронічними обструктивними захворюваннями легень. Нещодавно було розширено перелік препаратів в національну переліку, відтак пацієнти з паліативним діагнозом та хронічним болем можуть отримати рецепти за програмою Доступні ліки для знеболення.

Віримо, що спільні виїзди покращать лікувальну та профілактичну роботу на території колишнього району, а нині в трьох громадах. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю із Товариством Червоного Хреста та продуктивну фахову взаємодію.

                                                                                                               З повагою, Анатолій ШВЕЦЬ,

                                                                                              директор КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД»

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.