Головна

БАЖАННЯ, ЄДНІСТЬ, ВІРА, ПЕРЕМОГА - ці слова описують неймовірний шлях наших юних волейболістів до вершини успіху!

1 2

1️⃣ БАЖАННЯ - Тренери вкладають душу в навчання дітей, формуючи з них не лише гравців, але й справжніх чемпіонів.
Результат роботи тренера залежить від багатьох факторів:
- Навчити азам дітей в будь-якому виді спорту;
- Сформувати команду, адже в кожного гравця є свої задачі, амплуа (нападник виконує свої функції на майданчику, у ліберо зовсім інші задачі, а ще є зв’язуючий, діагональний, центральний блокуючий та догравальник) і всі ці вміння і навики в одній людині-ТРЕНЕРІ, який продовж двох-трьох років вкладає свою душу кожній дитині;
- Їдемо на перші змагання, очі горять, хочеться бути переможцем, але не все вдається. Знову робота над помилками, знову навчання, розчарування і перші маленькі успіхи;
- Другі, треті і т.д. змагання – видно результат, але хочеться більшого. Постійні виїзди (вчиться тренер-навчаються діти), постійні пошуки коштів, яких не вистачає, але результат – ми переможці відкритих першостей, а потім чемпіонатів області.

1 5

2️⃣ ЄДНІСТЬ - Діти тренуються на різних базах, але об’єднуються в одну команду, щоб представити область.

Збірна команда - це мозаїка талантів з усіх куточків області. Тренери, як досвідчені капітани, направляють ці таланти до спільної мети. Діти з Деражні, Дунаєвець, Жмеринки - кожен тренується на своїй базі, але всі вони - частини одного цілого.

Навчально-тренувальні збори об’єднують їх у місті, що стало символом мужності - Старокостянтинів. Незважаючи на виклики, які ставить перед ними доля, вони залишаються єдиними, бо об’єднані спільною мрією і вірою у перемогу.

Директор школи, дружина тренера, стає опорою для дітей, виконуючи роль матері, вчителя і друга. Це Лілія Пшенична, яка підставляє своє плече і допомагає.

Батьки, бабусі, дідусі, керівництво закладів та фермерських господарств, начальники відділів, голови федерацій - всі вони стають частиною цієї великої команди. Вони запитують: “Що потрібно?”, бо знають, що їхня допомога - це крок до спільної перемоги.

1 1

3️⃣ ВІРА - Віра в перемогу згуртувала всіх: від батьків до тренерів, від місцевої влади до федерації волейболу.

Коли настав час для завершального етапу - участі у Чемпіонаті України з волейболу “Дитяча ліга” серед юнаків 2011 року народження, віра об’єднала всіх нас. Віра не знає меж, вона живе в серцях кожного з нас: від батька-військовослужбовця, який, повернувшись з фронту, знайшов радість у успіхах свого сина, до тренерів, які вкладають свою душу в кожне тренування Валерія ПШЕНИЧНОГО, м. Старокостянтинів, Юзефа СЛІВІНСЬКА, м. Деражня, Володимира КОМАРОВА, Світлани МИКОСЯНЧИК, м. Жмеринка; від керівників: Старокостянтинівський міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК, начальник управління освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Антолій ПАСІЧНИК, начальник відділу молоді і спорту виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Іван СТОРОЖУК, начальник управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької ОВА Наталія ТОМУСЯК, голова федерації волейболу Хмельницької області Ольга ФУРМАН, директор фермерського господарства «Династія» Ігор ВАСИЛЕВСЬКИЙ до батьків, бабусів, дідусів.
Окрема подяка директору Старокостянтинівської ДЮСШ Майї БУЛАВКО, де учасники, завдяки відповідному рівню організації змагань, мали можливість продемонструвати свої кращі показники.

1 6


4️⃣ ПЕРЕМОГА - Наша команда стала Чемпіоном України з волейболу, показавши неперевершену гру та дух!

З 3 по 7 квітня 2024 року, місто Хмельницький стало ареною для фіналу чемпіонату України з волейболу “Дитяча ліга”. Юнаки 2011 року народження змагалися за звання кращих, і серед них, збірна Хмельниччини м. Старокостянтинів виборола титул чемпіонів, демонструючи неперевершену гру та командний дух.

Участь взяли п’ять команд, але саме наші хлопці піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу, здобувши впевнену перемогу з рахунком 2:0 над кожним суперником. Це було визнанням їхньої відданості, наполегливості та майстерності.

Федерацією волейболу України були відзначені кращі гравці:

MVP (найцінніший гравець) - Назар ГРИНЧИШИН зі Старокостянтинова

Кращий ліберо - Назар МЕЛЬНИК, також зі Старокостянтинова

Кращий нападник - Ростислав БРЕЗІЦЬКИЙ з Дунаївців

Ця перемога не просто спортивний тріумф, це сторінка історії, яку переписали діти, вносячи свій вклад у спортивну славу Хмельниччини.

1 4

 1 3

Ми пишаємося  дітьми, які не лише виграли чемпіонат, але й показали, що справжня сила - у єдності та вірі. Слава Україні! Слава Героям!


За інформацією директорки Старокостянтинівської ДЮСШ Майї БУЛАВКО та відділу інформаційного забезпечення 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.