Головна

 

Згідно Наказу Управління Державного агентства рибного господарства України у Хмельницькій області від 20 березня 2019 року, №24 «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області у 2019 році», любительський та спортивний лов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Управлінню Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області, заборонений з 01 квітня по  09 червня 2019 року у водосховищах, всіх річках та їх кореневих водах.                                      

У період виношування річковим раком ікринок, личинок, забороняється вилов з 01 квітня по 30 червня (включно).                                                             

Забороняється організовувати змагання з рибальства та підводного полювання в період нересту риби, пересування будь-яких плавзасобів, крім суден спеціально-уповноважених органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.                                                                                                            

В нерестовий заборонений період любительське рибальство дозволяється  на спеціально визначених Управлінням Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області ділянках водойм однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега:

  • р. Ікопоть – акваторія від мосту в м. Старокостянтинові вниз по течії 1000 м;
  • р. Случ – лівий берег від нависного мосту 1500 м до ГТС «Гатка»; акваторія від мосту (школа №6) 600 м до вул. Кожедуба.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.