Головна

 07 червня 2019 року відбулося підведення підсумків конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»  серед учнів Старокостянтинівської дитячої художньої школи, який проводили спільно  Старокостянтинівське відділення  УВД ФССУ в Хмельницькій області та Старокостянтинівська дитяча художня школа.  Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» проводиться з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні у 2019 році. Це свято відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці, згідно з Указом Президента України від 18 серпня 2006 року.  Головною метою проведення Конкурсу є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до наявних проблем у сфері охорони праці.

       Основними критеріями визначення переможців були:  актуальність та повнота розкриття теми; творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення тем з відомих робіт тощо); естетичність роботи.

        Членами журі відмічено, що усі дитячі малюнки індивідуальні, з оригінальною інтерпретацією актуальних проблем у сфері охорони праці, культури безпечної праці у різних галузях промисловості, шляхів запобігання нещасним випадкам на виробництві. Вони вражають, як своєю майстерністю виконання, так і глибиною змісту. Вражає й творча уява дітей, які відображають своє бачення тематики конкурсу за допомогою різних технік і прийомів. Також дуже радує, що діти у своїх роботах показують чудові знання правил безпеки.

         Головна мета конкурсу полягає не у визначенні кращих малюнків, а у формуванні культури безпеки праці майбутнього працівника, його відповідального ставлення до виконання покладених завдань.

         За результатами відбору переможцями конкурсу на кращий дитячий малюнок   на тему «Охорона праці очима дітей» стали:

І місце – Чайка Іван;

ІІ  місце – Наскалова Ірина;

ІІІ місце – Цибульська Олександра та Кравчук Світлана.

     Переможців конкурсу відзначили грамотами та нагородили цінними призами.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.