Головна

pasha

Вітаємо з Воскресінням Христовим усіх християн, хто святкує Великдень за григоріанським календарем!

Світлий Великдень єднає вірою у перемогу добра над злом, світла над темрявою, життя над смертю. Свята Пасха приносить духовне відродження. День, що сповнює нас світлою радістю, спокоєм та глибокою вірою у всемогутність Господньої любові. Завжди для усіх вірян це було свято надії і великих сподівань; воно покликане утверджувати віру та надію в серці кожного християнина, воно є символом господньої любові до усього людства.

Воскресіння Христове ми знову зустрічаємо під звуки сирен та канонаду ворожих обстрілів нашої рідної України. З кожним днем Всевишній утверджує у нас непохитну віру в нашу Перемогу. Відтак у своїх молитвах, звернених до Господа, просімо про переможний мир для нашої України, про Божу опіку для наших захисників та всього українського народу – адже це є найбільше бажання, яке об’єднує усіх українців. Нехай пасхальна благодать і тиха надія досягне кожної домівки, кожної сім’ї, особливо там, де зараз є найбільше страждань в Україні.

Усім нам бажаємо ПЕРЕМОГИ та МИРУ! Нехай благословить та береже Господь усіх нас! Щиро бажаємо успіхів, здоров’я і енергії! Нехай кожен новий день буде наповнений надією і натхненням, радістю й добром. Щиро бажаємо весняної повені добра та переможних новин, оновлення та єднання, віри… Віри в краще майбутнє – воно неодмінно настане. Віри в людей – вони переважно є добрими. Віри в себе – це є запорука успіху. Хай ці святкові дні принесуть довгоочікувану радісну звістку у наші серця та наповнять душу надією, теплом, милосердям і любов’ю!

Перемога буде за нами!

Хай береже Господь нашу неньку Україну!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова                                                           Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                       Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.