Головна

 

 

Qfj50Me1LlCK9ccLybYd.w575.jpg

Шановні жителі, керівники установ, підприємств та організацій Старокостянтинівської міської територіальної громади!

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року №777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», розпорядження міського голови від 09 квітня 2024 року № 81/2024-р «Про проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою території населених пунктів Старокостянтинівської міської територіальної громади» , з метою забезпечення утримання територій населених пунктів Старокостянтинівської міської територіальної громади в належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення запрошуємо усіх громадян згуртуватися та спільно протягом квітня 2024 року:

        очистити прилеглі території до приміщень, домогосподарств;

         привести території, прилеглі до адміністративних будівель, прибудинкові території, кладовища в належний естетичний та санітарний стан;

         ліквідувати чагарникові порослі;

         ліквідувати стихійні смітники та не допускати факти несанкціонованого розміщення відходів;

         сільськогосподарським підприємствам здійснювати заходи щодо очищення від сміття придорожніх лісосмуг, узбіччя доріг вздовж орендованих земельних ділянок.

Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ви проживаєте.

Благоустрій – це не разова акція, це щоденна робота, і в першу чергу робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля – не смітити.

Закликаємо взяти участь у наведенні благоустрою, покращенні санітарного стану, довкілля, озелененні населених пунктів, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, прибиранні і приведенні у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств та організацій, кладовищ, братських могил, вулиць, доріг, тротуарів.

Кожен житель громади повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.