Головна

Шановні волонтери!

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас з нагоди Міжнародного дня волонтерів!

Світова спільнота 5 грудня вшановує людей небайдужих до проблем ближнього. Тож слова щирої вдячності звучать нині на адресу усім, хто не сподіваючись на винагороди чи визнання, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення.

В умовах терористичної загрози з боку сусідньої держави роль волонтерства зростає багатократно, бо ж саме патріотизм та згуртована взаємодопомога мільйонів українців у критичний момент російської агресії допомагають нашому народу вистояти, мобілізувати всі сили та резерви й дати гідну відсіч ворогу.

Волонтерський рух за останні роки охопив усю Україну; приємно відзначити, що серед волонтерів чимало й старокостянтинівців. Так,  важко переоцінити роль волонтерської діяльності в умовах, коли на нашу землю прийшла війна. Волонтери опікуються проблемами воїнів АТО, переселенців, ветеранів та соціально-вразливих верств населення.

Шановні волонтери, дорогі земляки! Прийміть сердечні вітання зі святом і щиру вдячність від кожного краянина за вашу безкорисливу працю в ім’я добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує, за чуйність і незламну віру у свій народ. Нехай ваші благі діла повертаються вам сторицею! Міцного вам здоров’я і бадьорості, удачі й успіхів у всіх ваших справах!

З повагою,
міський голова                                                                    Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.