Головна

 

 

 

 

 

 

 

Шановні депутати, члени виконавчого комітету міської ради, посадові особи місцевого самоврядування!

Дорога громадо Старокостянтинова!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування – державного свята, що підкреслює значимість цього важливого інституту місцевої демократії!

Місцеве самоврядування нині – найближча до людей і їхніх турбот владна самоор­ганізація, а тому і цей день в календарі визначних дат можна поправу назвати святом народним.

Нашим орієнтиром у спільних зусиллях є самодостатня і заможна Старокостянтинівська територіальна громада, де наші громадяни демократично, виважено вирішують усі питання місцевого значення, дієво впливають на ухвалення рішень щодо життєдіяльності міста, отримують якісні послуги, живуть повноцінним життям в успішній країні.Сьогодення чітко окреслює завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Поряд із економічними реформами, необхідним є і подальший розвиток органів місцевого самоврядування. Бо ж тільки за такими змінами майбутнє держави. Дедалі більшої актуальності набувають питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів, посилення їх здатності активно долучати­ся до участі в управлінні регіональними й державними справами, але все це належить робити у тісній співпраці не тільки з органами державної влади, а передусім з громадянським суспільством.

Діяльність Старокостянтинівської міської ради є відкритою і спрямованою на задоволення життєвих потреб містян. Водночас порядок денний формується з урахуванням першочерговості тих злободенних питань, вирішення яких дасть можливість місту й далі стабільно розвиватися та впевнено дивитися в майбутнє.

Маю тверде переконання – завдяки мудрості, виваженості, толерантності спільними зусиллями громади, депутатів, працівників міськвиконкому, громадських організацій в порозумінні та злагоді, конструктивно й поступально підніматимемо потенціал нашого стародавнього й славного міста на вищий рівень.

Висловлюю вдячність депутатам міської ради, членам її виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, фаховість, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме ви, представляючи інтереси нашої громади, забезпечуєте право кожного бути почутим.

Також щире спасибі ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення і розвиток. Хай же ваш багатий досвід стане складовою наших спільних успіхів і досягнень.

Шана вам, дорогі старокостянтинівці, за любов до рідного міста, щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання долати всілякі негаразди.

Щиро бажаю усім, хто працює на благо нашого Старокостянтинова і громади, кожній родині, кожному жителю – добра і здоров’я, достатку й благополуччя, непохитної віри у щасливе майбутнє рідного Поділля та всієї України! Миру усім нам!

З повагою,
міський голова                                                                    Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.