Проєкти рішень сесії
Середа, 20 грудня 2023 09:50

Про затвердження Комплексної програми соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, постраждалих учасників Революції  Гідності, які брали участь у Рекомендовані

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)
                                                                                                                                             ПРОЄКТ                                                                 
 
ПРОЄКТ МІСЬКОЇ РАДИ
від __________________ 2023 року                                                №_________
 
 
Про затвердження Комплексної програми соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, постраждалих учасників Революції  Гідності, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету, вшанування пам’яті загиблих на 2024-2028 роки
 
 
З метою підвищення рівня соціального захисту Захисників і Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України,  постраждалих учасників Революції Гідності, підтримання їх належного морально-психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами, створення у суспільстві атмосфери співчуття, підтримки та поважного ставлення, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити  Комплексну  програму соціального захисту та підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, постраждалих учасників Революції  Гідності, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету, вшанування пам’яті загиблих на 2024-2028 роки (далі - Програма), що додається.
2. Координацію роботи з виконання Програми покласти на управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Наталія КОТ).
3. Виконавцям Програми щорічно до 20 січня забезпечити подання управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету  міської ради звітів про хід її виконання для подальшого інформування міської ради.
4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) при формуванні бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади передбачити кошти для реалізації Програми.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ольгу ТРОЯН.     
 
Міський голова                                      Микола МЕЛЬНИЧУК

 

Прочитано 71 разів Останнє редагування Четвер, 22 лютого 2024 08:54

Останні з Управління соціального захисту населення

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.